Politica de retur

   Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris (in caz contrar nu vom accepta receptionarea produsului returnat) compania  S.C. SD PROINVEST S.R.L-D asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate. Compania S.C. SD PROINVEST S.R.L-D. are obligatia sa returneze in termen de 14 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate de la primirea lor.

  Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse), in pachetul orginal in care au fost livrate si insotite de o copie a facturii si a dovezii efectuarii platii. Produsele returnate se vor evalua la primire si daca exista defecte, se va returna contravaloarea produselor din care se va scadea valoarea reparatiilor pentru a aduce produsul la starea initiala!

   In cazul in care coletele au suferit deteriorari reclamatia pentru starea produselor trebuie sa fie efectuata TRANSPORTATORULUI.

  In cazul in care produsul a fost primit cu defecte este necesar ca returnarea acestuia sa se faca inclusiv cu dovada primirii coletului fara deteriorari (poze, declaratie transporttator etc.)

  Costul transportului returnat va fi suportat de catre beneficiarul produsului. 

  IMPERFECTIUNI!  Machetele/Produsele comercializate de societatea noastra sunt in foarte mare parte (70% din valoarea produsului este manopera) realizate manual si pot exista mici imperfectiuni, fiind considerate produse din categoria HAND-MADE. Prin urmare, in cazurile in care sunt sunt constatate mici imperfectiuni de fabricatie, schimbarea produselor se va face numai dupa o atenta evaluare a lor  si numai cu acceptul personal al cumparatorului. NU se accepta schimbul produselor cu mici imperfectiuni de fabricatie prin curier. Personalul societatii nu se ocupa cu analiza in detaliu si nici cu preluarea de imagini ale produselor ce urmeaza a fi vandute si/sau schimbate.

   Returnarea/Schimbarea produselor se va face numai insotite de factura de achizitie si numai in termen de maxim 14 zile de la primirea ei de catre cumparator.

Produsele aduse la comanda, din stocul furnizorului, nu fac obiectul returului.